e-pošta: info@elkoh.si

Q heat 5 toplotni števec QUNDIS

Elektronski toplotni števec se uporablja za merjenje porabe toplote v sistemih za centralno ogrevanje. QUNDIS toplotni števci so na voljo v vijačni verziji in v različnih dimezijah. Števci so opremljeni z IrDA vmesnikom za naknadni priklop komunikacijskih modulov. Namestitev ustreznega modula je možna tudi tovarniško.

Z radijskim modulom - brez tveganja

Qundis radijski sistemi so z elektromagnetnega vidika popolnoma nenevarni. Optimizirana prenosna moč in minimalen prenosni čas naprav ima za posledico EMC vrednosti daleč pod mejnimi vrednostmi, določenimi v EMC direktivi.

M-Bus – žičen, a fleksibilen

Zahvaljujoč odprti sistemski strukturi je v sistemu, ki temelji na žičnem M-Bus standardu, možno upravljati tudi naprave drugih proizvajalcev.

Q heat 5 – Generacija, ki postavlja nove standarde

  • Kompleten: vsi merilniki pretoka so na voljo v preizkušenih vrednostih pretoka 0,6 - 1,5 - 2,5 m3/h.
  • Komunikativen: AMR, Walk-By ali M-Bus moduli se priključujejo na števec preko komunikacijskega vmesnika. Moduli so lahko nameščeni tovarniško kot tudi naknadno, na samem mestu vgradnje. IrDA vmesnik je standardno vgrajen.
  • Vsestranski: lahko ga uporabljamo v funkciji toplotnega števca ali pa v funkciji toplotni števec/ števec hladu.
  • Hiter: števec je dobavljiv tudi v verziji hitrejšega merilnega merilnega cikla. Ta verzija je primerna za posebne aplikacije, kot npr.: uporaba v postajah priprave sanitarne tople vode, kompaktne toplotne postaje.
  • Varen: uporablja se novo razvit, naprednejši in varnejši pečatni sistem s serijsko številko.
  • Fleksibilen: poleg števcev, ki so primerni za uporabo v krogih z vodo, obstajajo tudi variante za različne mešanice glikola in vode. Uporablja se novo razvit, naprednejši in varnejši pečatni sistem s serijsko številko.

QHeat5

Dokumenti:

acrobat