e-pošta: info@elkoh.si

Kapsel-MK +m


Program vodomerov za odčitavanje porabe v posameznih stanovanjih obsega tako imenovane kapsel (MK) vodomere, ki se lahko vgradijo zelo hitro in enostavno. Razen posebnih verzij celoto vodomera sestavljata ohišje EAT, ki ga odlikuje širok nabor različnih priključkov (notranji in zunanji navoj, lotani priključek, press fiting) in merilni vložek MES. Standardna velikost stanovanjskih vodomerov je DN 15 (po naročilu tudi DN 20).

Vse Allmessove vodomere Kapsel MK +m z novim modularnim števičnikom je mogoče nadgraditi s komunikacijskimi moduli za RADIJSKI prenos podatkov, M-Bus prenos podatkov ali IMPULZNIM izhodom. Naprave se lahko kadarkoli dodatno nadgradijo s sistemom za daljinsko odčitavanje!

MK1 
Allmessov M-Bus in Allmessov RADIJSKI sistem omogočata, da so s komunikacijskimi moduli opremljeni vodomeri daljinsko odčitani po najvišjem možnem servisnem standardu! kapselMKm
Allmess-Enerkon nudita celoten radijski komunikacijski sistem!


Allmessovi Kapsel MK nadometni vodomeri predstavljajo najnovejši nivo tehnike na področju nadometne montaže, denimo pri vgradnji med dva kotna elementa.Kot v vse Allmessove vodomere, so tudi v nadometne vključeni najnovejši dosežki Allmessovega razvoja.

 MK2

Vodomer Controller

 

Vodomer z ventilom za montažo na obstoječe podometne ventile z ravnim sedežem DIN3512. Zaradi hitre in enostavne vdgradnje so CONTROLLERJI še zlasti primerni za vgradnjo v starejša stanovanja. Prva prednost so znatno nižji stroški, saj ni potrebno razbijati sten ali posegati v obstojece instalacije, druga prednost pa je cenovno ugodna zamenjava vodomerov pri umerjanju, ki je značilnost vseh sistemov z merilnimi vložki.

 MK3

Vodomer WTZ

 

Vodomer za montažo k pomivalnem koritu. Montaža med 3/8" kotni ventil in bakreno cevjo premera 10 mm.

 MK4

Vodomer GWZ

 

Allmessovi vodomeri za vgradnjo na pipe (vrtni vodomer) so primerni za vgradnjo povsod tam, kjer je pomemben prihranek časa in stroškov montaže in se voda odvaja s pipo, pritrjeno na steno, ki ima na izhodni strani zunanji navoj 3/4".

 MK5

Dokumenti:

acrobat