e-pošta: info@elkoh.si

Sistem-V +m

Program vodomerov za odčitavanje porabe v posameznih stanovanjih obsega tako imenovane Sistem V +m vodomere, ki se lahko vgradijo zelo hitro in enostavno.

Standardna velikost sanitarnih vodomerov je DN 15 (po naročilu tudi DN 20).

Vse Allmessove vodomere Sistem V +m z novim modularnim številčnikom je mogoče povezati s komunikacijskimi moduli za RADIJSKI prenos podatkov, M-Bus prenos podatkov ali IMPULZNIM izhodom. Vodomere lahko kadarkoli dodatno opremite s sistemom za daljinsko odčitavanje!

sist V

Allmessov M-Bus in Allmessov RADIJSKI sistem omogočata, da so s komunikacijskimi moduli opremljeni vodomeri daljinsko odčitani po najvišjem možnem servisnem standardu!

Allmess-Enerkon nudita celoten radijski komunikacijski sistem!

Allmessovi nadometni vodomeri predstavljajo najnovejši nivo tehnike na področju nadometne montaže, denimo pri vgradnji med dva kotna elementa.Kot v vse Allmessove vodomere, so tudi v nadometne
vključeni najnovejši dosežki Allmessovega razvoja.

V1
Vodomer Vario


Vodomer za nadomestno vgradnjo v instalacije, kjer so vgrajeni vodomeri različnih vgradnih dolžin. Z naborom spojnic Vario in kombinacijo le teh, vodomer lahko zagotovi različne vgradne dolžine. Navedena kombinacija (vodomer in spojnice) omogoča hitro in enostavno vgradnjo na mesto predhodnega vodomera, berz predelave cevovoda.

02-1 Vario vodomer
Vodomer Controller


Vodomer z ventilom za montažo na obstoječe podometne ventile z ravnim sedežem DIN3512. Zaradi hitre in enostavne nadgradnje so CONTROLLERJI še zlasti primerni za vgradnjo v starejša stanovanja. Prva prednost so znatno nižji stroški, saj ni potrebno razbijati sten ali posegati v obstoječe instalacije, druga prednost pa je cenovno ugodna zamenjava vodomerov pri umerjanju, ki je značilnost vseh sistemov z merilnimi vložki.

V2a

WTZ


Vodomer za montažo k pomivalnem koritu. Montaža med 3/8" kotni ventil in bakreno cevjo premera 10 mm.

V3

GWZ

 

Allmessovi vodomeri za vgradnjo na pipe so primerni za vgradnjo povsod tam, kjer je pomemben prihranek časa in stroškov montaže in se voda odvaja s pipo, pritrjeno na steno, ki ima na izhodni strani zunanji navoj 3/4".

V4

BWZ


Vodomer za vgradnjo h kopalni kadi BWZ 3-V-3/4" je primeren za vgradnjo med priključek "S" in mešalno armaturo, BWZ 3-V-1/2" pa za vgradnjo na pretočne grelnike vode.

V5

Dokumenti:

acrobat